Ansiktsbehandlingar
Klassisk Hudvård


Klassisk - Comfort - 75 min

För dig som önskar en djuprengörande, avslappnande behandling, skräddarsydd efter just din huds behov. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, portömning, formning av bryn, serum, massage, mask och avslutande creme.

pris: 695 kr


För oren hud - Active Pureness - 75 min

En behandling som fokuserar på djuprengöring och balansering av hudens talgproduktion. Aromavälkomnande, rengöring peeling, portömning, serum, massage, mask och avslutande creme.

pris: 695 kr


För känslig hud - Remedy - 75 min

En ansiktsbehandling med prebiotika för dig som har känslig hud, ytliga kärl eller roscacea. Återställer hudens egen bakterieflora för att förebygga inflammationer. Reparerar och återuppbygger huden, lugnar och dämpar rodnader. Serien är helt doftfri.

pris: 725 kr


För män- Comfort Man - 75 min

För mannen som önskar det bästa för sin hud. Djuprengörande och uppfräschande behandling med produkter anpassade för den manliga huden.

pris: 695 kr


Ekologisk ansiktsbehandling - 75 min

Eco-certifierad ansiktsbehandling som passar alla hudtyper, även den mest känsliga och reaktiva. Med endast naturliga och ekologiska produkter, utan parabener, skyddas huden mot fria radikaler och får en ökad elasticitet och smidighet. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, portömning, brynformning, massage, mask och avslutande creme.

pris: 695 kr


Comfort Anti-age De Luxe - 75 min

Här erbjuds du den ultimata lyxbehandlingen där produkter väljs efter din huds behov; rynkor/linjer, hormonellt åldrande eller grov/solskadad hud. Aktiva produkter som ökar hudens elasticitet, spänst, reducerar rynkor och linjer samtidigt som huden får en fantastisk lyster. Aromavälkomnande, rengöring, peeling, portömning, brynformning, anti-age serum, massage, lyxmask och avslutatnde creme och ögoncreme.

pris: 995 kr


Comfort Junior - för den lilla prinsessan eller prinsen - 45 min

En avslappnande behandling för den lilla njutaren, upp till 13 år. Rengöring, lätt peeling, massage, mask och avslutande creme. Om önskas, avslutar vi med rouge och läppglans.

pris: 465 kr


Biolines Primaluce Exforadiance

I behandlingen väljs syra efter vad just din hud behöver hjälp med; anti-age, pigmenteringar, stora porer, acne, torr hud eller grå livlös hud som saknar lyster? För problemhud har vi tillsatt mandelsyra, en naturlig antibiotika som effektivt eliminerar de bakterier som orsakar acne.

Bioline Primaluce AHA/PHA - 30 min
En kort uppfräschning med tydligt resultat! Rengöring, AHA ampull, serum och avslutande creme.

pris: 465 kr


Bioline Primaluce AHA/PHA - 75 min

En djuprengörande behandling som gör din hud klar och återfuktad med en fantastisk lyster. Rengöring, AHA- ampull, brynformning, portömning, massage, mask, serum och creme.

pris: 795 kr

Behandlingen rekommenderas i kur om 5-6 ggr, men kan givetvis även göras enstaka gånger vid behov av uppfräschning.


Lifting Code - 75 min

Behandlingen för dig som önskar en uppstramad ansikts-kontur och ny fasthet i huden. Avancerade ingredienser och ett unikt trasportsystem stimulerar hudens produktion av kollagen och hyaluronsyra och ger ett fantastiskt resultat. En riktig askungebehandling! Rengöring, peeling, filling serum i massage, specialmask och avslutande produkter.

pris: 995 kr


Bioline DE-OX C- vitamin - 75 min

En unik antiagebehandling som ökar hudens elasticitet, fasthet och ger en fantastisk lyster. 3 olika sorters C-vitamin skyddar mot oxidativ stress och glykation som bryter ner vårt kollagen och orsakar hudens åldrande. Rengöring, peeling, ampull med aktivt C-vitamin, massage, unik algmask samt avslutande creme.

pris: 995 kr


Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.