Våra varumärken

comfort zone

comfort zone


Märket [ comfort zone ] skapades och lanserades 1996 inom Davines Groups hudvårdsdivision. Davines Group grundades 1983 i Parma, Italien av familjen Bollati.
[ comfort zone ] lovar fantastiska (behandlings) upplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier.
www.comfortzone.it

mii

mii


Skönhet är helt enkelt att ha självförtroendet att vara dig själv. Mii är ett skönhetsmärke som låter dig vara just det. Vi har använt feedback från tusentals kvinnor för att utveckla en helt ny typ av makeup-serie, brun-utan-sol och en serie för dina ögonbryn. En som får dig att känna dig vacker precis som du är. Mii ger dig självförtroendet att skapa en look som är din, unik och personlig. Så när du tittar dig själv i spegeln kan du säga...
That’s Mii!
www.miicosmetics.se

Hada

Hada


Seriens japanska namn Hada betyder hud på svenska och inspirationen har hämtats från den japanska och svenska naturen. Exempelvis finns ett växtextrakt framtaget av Lotus, Bambu och Näckros i 13 av seriens 16 referenser, och förpackningarnas form för tankarna till både svensk och japansk estetik. Vi har lagt stor vikt vid valet och utformningen av förpackningarna, som är airless för att eliminera konserveringsmedel så långt det går, och i flertalet fall även är eco-certifierade. Kartongerna är gjorda av återvunnet papper. Funktion, hållbarhet och kvalitet går hand i hand.
www.hadasverige.com

mediterraneum

Mediterraneum


Med ingredinser från Medelhavet, kommer denna lyxiga, naturliga serie hud- hår och kroppsvårdsprodukter som täcker alla dina behov. Med Argan och Olivolja som bas i ett unikt komplex, kombinerat med fler andra aktiva ingredienser, finner du ett produktutbud som kan kombineras för att täcka dina behov, oavsett hudtyp eller hudtillstånd.
www.m-c.website

calgel sweden

calgel


Nagelgelé som ger nageln en naturlig flexibilitet.
Produkter som håller allra högsta standard. Calgels nagelgelé är lättarbetad, upplösningsbar och har lång hållbarhet. Dessutom ger den nageln en naturlig flexibilitet.
www.calgelsweden.se

Bioline

Bioline


Bioline från Italien har under under 40 år skapat innovation efter innovation. Produkter så unika att konsumenten älskar, köper och rekommenderar Bioline år efter år. Bioline skapar aktiv hudvård för dig som vill se snabba resultat på din hud. Dessutom erbjuder Bioline de senaste behandlingsteknikerna för alla hudtyper, med det bästa från naturen och det senaste inom vetenskapen.
www.bioline-jato.com